Vánoční nabídka

Věděli jste, že u nás zakoupíte i kvalitní vánoční stromeček? Či další vánoční dekorace a také spoustu tipů na dárky.

Vytvořte si doma útulnou atmosférou a vyberte si u nás ze sezonních dekorací či dárkových balení oblíbených produktů od medů, po výběrová vína. Máme také hezkou keramiku, drobné věci ze dřeva nebo různé typy svíček, když chcete vnést do svého domova trochu světla.

V období Vánoc zažijete u nás na Farmě Vraňany krásnou sváteční atmosféru každý den. Začněte adventním věncem vyráběným přímo od Dáši Hančové a stromečkem z našeho zahradnictví. Stromeček si u nás můžete vybrat už od první adcventní neděle, my vám ho uskladníme a vy si jej vyzvednete pár dní před Ježíškem. V naší prodejně najdete vše na váš sváteční stůl či různé druhy svíček, to abyste doma měli vždy útulné světlo z plápolajícího plamínku. Zároveň u nás pořídíte dárky pro své nejbližší, jako je krásná keramika nebo drobné předměty ze dřeva. A pokud nevíte, co dát svým blízkým, nic nezkazíte farmářskými potravinami od medu až po víno.

Vánoce s Farmou Vraňany zkrátka budou plné radosti, dobré nálady a kvalitních výrobků a domov budete mít hned plný Vánoc

ZAHÁJEN PRODEJ ZAKOŘENĚLÝCH VÁNOČNÍCH STROMKŮ.

Stromečky jsou ve výběrové kvalitě a jsou v květináčích pěstovány od malých sazenic, lze je tedy přesadit do záhonů a těšit se z nich i v dalších letech.

V nabídce jsou :

smrčky od 299 – 999 – 1099,-Kč/ks, cena dle velikosti

jedle kavkazské od 1099 – 1299 – 1399(150cm + )

 
Farma Vraňany